ЧОТИРИ ВЕРШНИКИ АПОКАЛІПСИСУ – RunStyle

ЧОТИРИ ВЕРШНИКИ АПОКАЛІПСИСУ

01 Липня 2020 Біг / /

ЧОТИРИ ВЕРШНИКИ АПОКАЛІПСИСУ
  • ЧОТИРИ ВЕРШНИКИ АПОКАЛІПСИСУ

    Результати поки не доступні. Спробуйте пізніше.

З гордістю представляємо Вам першу колекцію медалей від наших партнерів sevenwonders.store, яку Ви можете отримати взявши участь у біговому випробуванні. Серія «Чотири вершники Апокаліпсису» - це чотири медалі із зображенням біблійних персонажів: Війна, Голод, Чума, Смерть.. Кожна медаль має простір для гравірування де буде вказано: Ім'я, Дистанція та Результат.

ЧОТИРИ ВЕРШНИКИ АПОКАЛІПСИСУ

Індивідуальна участь

Ціна: 1200 грн

Обмеження: 100 учасників

Для того що взяти участь у випробуванні та отримати усю колекцію медалей "Чотири вершники Апокаліпсису" Вам потрібно подолати 4 дистанції. Це можуть бути і довільні, обрані Вами дистанції. У варіанті "Максимум" Вам потрібно подолати: 10 км., напівмарафон (21 км.) , марафон (42 км.), ультрамарафон (довільна дистанція). Після подолання дистанцій (це може бути і 2 "десятки" + 2 напівмарафони), Ви присилаєте нам свої результати і отримуєте колекцію медалей із вигравіюваними на них Вашими: ім'ям, дистанцією та результатом.

Вартість чотирьох медалей - 1200 грн. У вартість входить також гравіювання Ваших даних.

Можна також отримати комплект медалей команди із чотирьох осіб! Кожен із цих людей отримає медаль із індивідальним гравіюванням.

Терміни: 

Замовитити та оплатити медалі можна до 25 травня 2020 року.

Подолати 4 дистанції потрібно до 1 липня 2020 року.

Медалі Ви зможете отримати у другій половині липня.

Результати: 

Після того як Ви подолаєте дистанції відправте нам на пошту office@runstyle.net підтвердження (скріншот із Strava, Garmin connect, фото годинника із результатом, текстовий файл).

Ще ніхто не зареєструвався Будь першим!