Хмільний забіг 2018 – RunStyle

Хмільний забіг 2018

06 Травня 2018 Біг / Львів /

Пивна миля
  • Пивна миля

    Результати поки не доступні. Спробуйте пізніше.

6 травня пропонуємо вам взяти участь в Похмільному забігу. Він відбудеться в рамках фестивалю Craft Beer & Vinyl Music Festival.

"Є у світі клуби, (наприклад, Hash House Harriers), які об'єднують пивну та бігову тематику. Учасники просто роблять якийсь забіг і як частина цього формату потім сідають в пабі і обговорюють щось за пивом. І такі речі, вони популярні у всьому світі, і тепер "приходять" до нас", - розповідає Юрій Заставний, ідейний натхненник Театру пива "Правда". Легка фізична активність і споживання пива, яке є джерелом легких вуглеводів, дають тілу нагальну енергію. Це нормально впливає на людський організм - переконують організатори незвичного забігу. Окрім того, для учасників це також можливість ознайомитись з парком "Знесіння", де і відбудеться забіг.

"Почнемо біля озера, потім кілька кругів по пагорбу і закінчимо на !FESTrepublic на фестивалі" - зазначає Артем Третьяков, представник клубу "TRILEWY", співорганізаторів забігу. Традиційно після забігу можна буде поспілкуватись за пивом та скуштувати пиво від представників крафтових броварень зі всієї України. Переможець отримає пивний бокал з фішками. Забіг розпочнеться о 12:00 біля озера у парку Знесіння (зі сторони Festrepublic).

Пивна миля

Індивідуальна участь

Дата: 06 Травня 2018

Початок: о 12:00

Ціна: безкоштовно

Обмеження: 500 учасників

Стартовий номер Ім'я Стать Дата народження Клуб Місто Країна Статус підтвердження
Тимур Солод Чоловік 1993 Дніпро? ua
Олександр Пуляєв Чоловік 1982 Львів ua
Юрій Горбаль Чоловік 1997 Львів ua
Софія Камінська Жінка 1999 Львів ua
Ешлі Петіт Чоловік 1994 Львів ua
Юля Горайчук Жінка 1997 Львів ua
Роман Бекерський Чоловік 1994 Львів ua
Vitalii Kurka Чоловік 1993 Львів ua
Zhenya Kurka Чоловік 2000 Львів ua

1 коментар:

  1. Володимир Куціль

    як зареєструватися ?

Залишити коментар