1000 і 1 причина відвідати “Вечірні побігеньки – 2018” – RunStyle
31 Жовтня 2018

1000 і 1 причина відвідати “Вечірні побігеньки – 2018”

До початку ОСНОВНОГО старту сезону (так-так, багато бігунів так і каже!) залишилося 3 дні. Саме час зареєструватися на «Вечірні побігеньки» !

Спробувати щось нове ніколи не пізно. Але, якщо нове тебе не цікавить, то ось ще декілька причин, щоб відвідати «Вечірні побігеньки – 2018»

– Можливість побороти свої страхи. Багато бігунів уникає вечірні тренування і це нормальна людська реакція на темряву. Однак, якщо в міському парку, ввечері є шанси добряче налякатися, то у вечірньому лісі зазвичай є лише ти. Зрозуміло, ми тебе ще не переконали. Але…

– Ти зрозумієш, що вночі в лісі нема жодних маніяків😉 Найбільший маніяк на даний момент в лісі – це ти!

– Побігеньки – нагода чи не востаннє цього року добряче «напрягтися» на 1 колі дистанції, чи вийти на старт дистанції «ДВА» та мати час побути з собою наодинці протягом 18 кілометрів.

Лише ти, ліс, тиша, туман і  бажання втекти 😉

– забудь про те, що ти бігаєш лише по асфальтових доріжках та занурься в болото на повну!

Часто, вийти з зони комфорту можна дозволити собі лише наприкінці сезону. Скористайся моментом!      Самому значно складніше, ніж в компанії таких же неадекватів;)

– Може виявитися, що на змаганнях можна не тільки постійно з чимось боротися. Можна просто насолоджуватися!

І, якщо раптом, ти не можеш стартувати, на Побігеньки можна просто прийти випити гарячого чаю і                  отримати заряд енергії від інших учасників, чи вболівальників.

До речі, про чай…

– «Вечірні побігеньки» – зона без обмежень. Переважно, в такий час ввечері вже прохолодно, а тому в деякі моменти лише чай не врятує;)

– Тільки на Побігеньках можна взяти участь в конкурсі на найбільш чисті шкарпетки після болотного старту, або отримати сумнівне задоволення посеред лісу від розряджених батарейок в ліхтарику.

– Якщо ти розраховуєш на призове місце, то тільки на Побігеньках замість медалі, яка буде припадати пилом, ти можеш отримати кружку, яка в цей же вечір наповниться чимось добрим;)

– А, може, й не тільки кружку. Ми можемо лише припустити, що є у цій коробці на фото і, які медалі будуть цього року…

 

Знову не переконали? Вмощуйся зручніше, вмикай звук наповну та кайфуй від чудового, навіть трішки сімейного настрою на відео з Побігеньок.

Так, щоб не здавалося, ніби це враження від одного учасника, а всі інші думають «ніколи більше», ми запитали й інших, чому варто відвідати «Вечірні побігеньки».

«Побігеньки варто бігти через адреналін який отримуєш коли плаваєш в болоті; через радість коли бачиш як вдалині світиться наступна позначка на дереві; і нарешті – через задоволення, яке отримуєш на фініші розуміючи, що це все вже закінчилось як мінімум на ще один рік» – Левко Іванчук (учасник, який змусив свою сестру добре похвилюватися, поки долав дистанцію «ДВА» на своїх перших Побігеньках 😉

А, постійний учасник та призер дистанції «ОДИН», Ярослав Пажух, каже, що це «Єдиний у своєму роді такий пробіг в Західній Україні».

І, чесно кажучи, сперечатися важко. Та ми й не будемо;)

І остання «мотивашка» для учасників та вболівальників на суботу, 3 листопада, від організатора та ідеолога Побігеньок – Романа Чепіля: «Любиш біг, природу, треньки, то приходь на “Побігеньки”.

Зареєструватися ще можна!

За ПОСИЛАННЯМ

Найсвіжіша інформація у події на Facebook

Зустрінемося!

Залишити коментар