Анонс подій на березень – RunStyle
05 Березня 2018

Анонс подій на березень

Ви думали, що до весни ще далеко?

Як завжди, вона прийшла «неочікувано».
Анонсуємо Вам березневі забіги, які відбудуться в Україні.

Від спринтерських до марафонських!

8 березня, на честь усіх жінок Top Runners проведе забіг в Маріїнському парку на 5 км. Наголошуємо, що забіг не тільки для жінок 😉 Реєстрація триває!

Цього ж дня, в Полтаві також пройде забіг на 5 км Run Beauty Run. Реєстрація безкоштовна!

Після того, як спортсмени відбігають 8 березня за жінок, 9 березня прийде час відбігати за Т. Г. Шевченка!

9 березня, КЛБ «Суворовець» в м. Ізмаїл (Одеської обл.) проводить забіг «Дунайська весна» на дистанціях 15 км, 6 км та 3 км. Організатори анонсують, що забіг відбудеться в честь дня народження великого кобзаря Т. Г. Шевченка.

10 березня, Run Ukraine запрошує на відкриття бігового сезону! Київ, Поштова площа, відкриття заходу о 9:00!

11 березня, Дніпро запрошує на 4-ий щорічний забіг RiverFront. Дистанція 15 км пішохідною набережною Дніпра принесе чимало задоволення бігунам! (та пішоходам :D). Окрім цієї дистанції, відбудеться ще командний забіг на 5 км та дитячі забіги.

Через тиждень, 18 березня, відбудеться відомий усім бігунам 9-й Одеський марафон «Самоперевершення». Неймовірна одеська весна збере на Трасі Здоров’я бігунів на 42, 21, 10 та 2 кілометри. Про цей забіг говорити марно – його варто просто відвідати!

Цього ж дня, в Києві пройде серія заходів Kitaevo Trail Run «Відлига». Одночасно з трейловими бігунами, змагатися також  будуть і велосипедисти.  Організатори обіцяють нову трасу, з технічно простими поворотами, однак дуже цікавими спусками та підйомами.

У м. Кременчук відбудеться Кагамлик-трейл на дистанції 2 милі. Це буде перший річковий трейл в Кременчуці, навколо мальовничої акваторії Сухого Кагамлику. Стартувати на цій дистанції можуть спортсмени від 10 років.

25 березня відбудеться вже всім відомий Харківський півмарафон. Окрім півмарафонської дистанції, стартувати можна і на дистанції 5 кілометрів. Ці змагання є своєрідною підготовкою до Харківського марафону, що відбудеться через 5 тижнів. Спортсмени зможуть оцінити свою поточну форму та зробити певні поправки в процесі підготовки. Дистанція 21,097 км – коло 5 км (з забіганням на фініш) + коло 15,097 км.

Цього ж дня, в київському парку «Феофанія» відбудеться IV гірський пробіг «Феофанівські гірки».

Проводить його спортивний клуб «Науковець». Дистанції для чоловіків та жінок різняться: гірський біг 12км чоловіки, гірський біг 6км жінки, гірський біг 3км, фан ран 1км. Запрошуються любителі гірського бігу!

31 березня, Чернігівщина знову відкриває двері бігунам. На цей раз приймаюче місто – Бахмач, зі своїм забігом «30-те Бахмачське свято бігу «Вареничний забіг». Дистанції: 6км, 3км, 500м (діти до 15 років). Можна і побігати, і поповнити запас сил варениками. Чудовий вихідний!

А для любителів тривалих трейлових забігів, 31 березня у Вижниці (Чернівецької області) стартує забіг «Гуцул Трейл».  Дистанції: 52,1 км, 27 км та 9,7 км. з 2900м, 1025м та 330 м набору висоти відповідно. На цьому трейлі є обов’язкове спорядження, перелік якого Ви можете знайти на сторінці заходу.

Ось такими змаганнями розпочнеться весна! Вибирайте забіг для душі, беріть друзів та вперед відкривати весну!

Тетяна Давиденко

Залишити коментар