17 лютого стартує Ukrainian Trail League 2018 – RunStyle
11 Лютого 2018

17 лютого стартує Ukrainian Trail League 2018

17 лютого стартує перший етап Ukrainian Trail League – Ice Trail. Трейл буде проходити територією Міжрічинського регіонального ландшафтного парку, а саме стартове містечко буде розташоване в селищі Отрохи, Козелецького району Чернігівської області на території котеджного комплексу “Отрохи”.

Ми зібрали для Вас найбільш потрібну інформацію для старту, а також поспілкувалися з одним із організаторів UTL – Марією Москалець.

Отож.

Організатори пропонують три дистанції:

  • WINTER FUN 10K.Відстань: 10 км.Ліміти часу: відсутні.Проміжні пункти: відсутні.
  • SNOW TRAIL 27K. Дистанція:27 км. Ліміти часу — 5 годин.Проміжні пункти:КП1 — 18-й кілометр: вода, кола, ізотонік, харчування, перша медична допомога.
  • ICE TRAIL 53K. Дистанція: 52,5 км.Ліміти часу:КП2 — 4 години.Вся дистанція — 8,5 годин.Проміжні пункти:КП1 — 18-й кілометр: вода, кола, ізотонік, харчування, перша медична допомога.КП2 — 27-й кілометр: вода, кола, ізотонік, гарячий бульйон, харчування, перша медична допомога.КП3 — 43-й кілометр: вода, кола, ізотонік, гарячий бульйон, харчування, перша медична допомога.

Для старту на будь-якій із дистанцій необхідно мати обов’язкове спорядження, на якому ми і зосередимося (а також рекомендоване, яке описане на сайті забігу):

  • Дистанція 53К (обов’язково) – мобільний телефон, свисток, ізофолія, налобний ліхтар із комплектом змінних батарейок, індивідуальний стакан, водонепроникна дихаюча куртка з капюшоном, флісоватермокофта, легінси або штани, тепла шапка, запасні шкарпетки, ємність або ємності для рідини з сумарним об’ємом не менше 0,5 л., рукавиці.
  • Дистанція 27К (обов’язково) – мобільний телефон, свисток, ізофолія, індивідуальний стакан, водонепроникна дихаюча куртка з капюшоном, флісоватермокофта, легінси або штани, тепла шапка, запасні шкарпетки, ємність або ємності для рідини з сумарним об’ємом не менше 0,5 л., рукавиці.
  • Дистанція 10К (обов’язково) – мобільний телефон, легінси або штани, тепла шапка, рукавиці.

Безпосередньо перед стартом забігів організатори можуть оголосити деякі речі необов’язковими, виходячи з найактуальніших прогнозів погоди.

Повний перелік спорядження дивіться за посиланням.

Видача стартових пакетів розпочнеться 14 лютого і пройде у два етапи:

  • 14 лютого (18:00 — 20:00) — видача стартових пакетів учасникам всіх забігів в місті Київ в магазині «Світ Спорту» за адресою вул. Костянтинівська, буд. 21.
  • 17 лютого (08:30 — 10:30) — видача стартових пакетів учасникам всіх забігів в стартовому містечку.

Уся детальна інформація про IceTrail(та інші етапи UTL) розміщена на сторінці змагань: http://ukrainiantrailleague.com.ua/ice-trail/.

Читайте уважно і тоді жодних проблем на старті, чи фініші у Вас не виникне 😉

Марія Москалець радо погодилась дати учасникам кілька напутніх слів, а також розповіла на який час можуть сподіватися потенційні переможці та завдяки кому змагання відбудуться взагалі.

  • Маріє, розкажи, будь ласка, де будуть проходити дистанції трейлу та чого очікувати учасникам всіх забігів?
  • Фактичний кілометраж буде 53, 27 і 10 км. Дистанції дуже колоритні: будуть і поля, і лісові дороги, стежки вздовж болота, берег річки. Бігунів чекає якісний, організований з любов’ю трейл. Красу подарує природа Міжрічинського регіонального ландшафтного парку, а чай на КП і спачну паста-паті забезпечать організатори)).
  • Скільки вже зареєструвалось учасників? Прогнозуєте орієнтовний час переможців на різних дистанціях?
  • У 2018 році маємо 250 учасників, що є вдвічі більше, ніж у 2017р. Рівень конкуренції росте. Тому переможець 53 км точно вибіжить з 4-х годин, а 27 км – з 2-х. Наші бігуни такі шалені люди! Радіємо кількості зареєстрованих дівчат, 1\5 від усіх учасників!
  • В чому ідея та особливість даного трейлу та й загалом UTL?
  • Ми залучили до роботи 25 волонтерів. Без підтримки яких вже важко уявити наші забіги. Символом забігу ІceTrail стане Рись, як одна з головних мешканців Міжрічинського регіонального ландшафтного парку. Рись стане прикрасою медалей фінішерів. Ідея наших забігів – це трейли рідною землею. Через це локацію було змінено, саме щоб відкрити нові місця. Сподіваємося краса Полісся не залишить байдужою учасників! Хочемо робити свято з якісною «зарубою» на фініші! Впевнені, щоІceTrail2018 буде таким святом!

На такій хорошій ноті та піднесеному настрої організаторів, запрошуємо всіх до «заруби» 17 лютого на Чернігівщину, відкривати трейловий сезон з UkrainianTrailLeague.

І для піднесення бігового духу рекомендуємо подивитися офіційне відео зі змагань 2017 року! Організатори обіцяють, що буде краще!

Тетяна Давиденко

Залишити коментар